BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Starts of the new era..

Starts of the new era..

Saturday, May 9, 2009

SaVe our Earth and your money with using NGV system.


PENGENALAN

Syarikat Nice adalah syarikat perintis didalam industri NGV di Malaysia. Syarikat kami telah ditubuhkan dan memfokuskan aktiviti NGV bermula dari tahun 2002 hingga kini dan Nice merupakan syarikat yang terbesar menguasai pasaran dimana sebanyak 30% daripada jumlah keseluruhan kenderaan berNGV. Nice juga adalah syarikat yang mempunyai rangkaian yang paling besar di seluruh Semenanjung M'sia. Sejumlah 8 rangkaian Nice yang menawarkan perkhidmatan pemasangan, baikpulih dan alatganti yang merangkumi bahagian Utara, Selatan, Tengah dan Pantai Timur Semenanjung Malaysia. Disamping itu syarikat kami juga menyediakan khidmat sokongan teknikal kepada pelanggan yg berkaitan dengan sistem NGV.

Kit NGV jenama REG daripada OMVL, Italy adalah produk NGV yang dipasarkan oleh Nice dan produk ini juga merupakan produk yang paling stabil & berkualiti dipasaran dunia mahupun pasaran Malaysia dan merupakan satu-satunya produk NGV yang telah diuji semula  dan diluluskan oleh SIRIM untuk pasaran Malaysia. Disamping itu kami juga berpengalaman luas (lebih 17 tahun) dan berkepakaran tinggi didalam bidang automotive. Kombinasi ini membolehkan syarikat kami berkerjasama dengan syarikat pembuat kereta di Malaysia untuk merekabentuk dan membangunkan sistem  NGV untuk kenderaan mereka. Kami telah berjaya membangunkan 2 unit prototaip kenderaan untuk Proton Bhd. Syarikat kami juga berjaya membangunakan sistem untuk kenderaan Naza Automotive dan hingga kini masih lagi membekal dan memasang sistem NGV di kilang pembuatan NAZA, Gurun Kedah.

Manakala selinder yang digunakan berasal daripada beberapa negara yang telah pun mendapat kelulusan ISO 11439 & juga DOSH, Malaysia. Selinder yang dipasarkan terdiri daripada Type 1- 100% steel, Type 2-Campuran steel & Fiber glass, Type 3-Liner alluminum & carbon fiber, Type 4-Plastic Liner & carbon fiber.

Pakej harga adalah seperti berikut :
 1) Enjin  berkarburetor : RM2,300 hingga RM3,000.00
 2) Engin MPI 4 selinder : Opsyen 1- RM4,490
                                     Opsyen 2- RM5,890
 3) Engin MPI 6 selinder : Opsyen 1- RM4,790
                                     Opsyen 2- RM6,590


RM 0.68seliter  X standard capacity 20liter tank kit NGV = RM 13.60, Satu tank penuh boleh memandu sehingga 250++km dengan kelajuan fizikal 80-110km/h. Ternyata ia menjimat untuk pilihan anda! Hanya perlu bermodalkan sekali seumur hidup untuk kegunaan kenderaan anda...

Potongan cukai jalan sehingga 25%.

Dengan kenaikan harga bahan api petrol membebankan oleh itu beralihlah kepada pengunaan NGV iaitu bahan api mesra alam.

Sebarang pertanyaan berhubung permasangan NGV kit sila hubungi :-

Nice Network Diversified Sdn Bhd

Auffa_aka Iradnnie Putra

PEGAWAI AGEN PEMASARAN & PERUNDINGAN

+6017-2458220

+6019-3735010

 www.ngvnice.com0 comments: